Kommuncenter

Kommuncenter - en väg in till kommunen

Kommuncenter är din väg in till kommunens verksamheter och tjänster. Här arbetar vi kommunvägledare med att svara på alla dina frågor, ungefär 100 ärenden om dagen får vi in. Om inte vi kan svara på din fråga tar vi reda på svaret eller hjälper/handleder vi dig till rätt person som kan ge dig svar på din fråga. Vi har ett nära samarbete med kommunens förvaltningar

Hos oss är det fint att vara frågvis - välkommen med dina frågor

 

Vilken hjälp kan jag få av kommuncenter?

Vi hjälper till med allmänna frågor, ger allmän information, upplysning, vägledning och enklare rådgivning kring Oxelösunds kommuns tjänster. Vi hanterar också vanliga återkommande frågor, hittar rätt handläggare om du behöver mer kvalificerad hjälp och vägleder till information och självservice på kommunens webbplats. Oavsett ärende ger vi kommunvägledare dig information och vägledning som leder till ett snabbare svar på din fråga. Vi är till för alla medborgare, besökare och företagare i Oxelösund.

 

Språkcenter

Hos oss kan du alltid få hjälp på Svenska och Engelska. På eftermiddagarna kan du även få hjälp på Arabiska och Tigrinja. Vill du prata finska är du välkommen på torsdagförmiddagar.

 

Våra samarbetspartners

Förutom vårt nära samarbete med kommunens olika förvaltningar och bolag har vi också sammarbete med

Polisen - hos oss kan du lämna in och efterfråga hittegods

Nyföretagarcentrum: En gång i månaden finns nyföretagarcentrum hos oss då är det bara och komma och ställa frågor om hur man startar ett företag. Kolla aktuella tider på Facebook.

 

Öppettider

Vi har öppet alla vardagar 8-17

Du kan nå oss via mail, telefon eller besök oss på Koordinaten (Biblioteket)

Se adresser i högerspalten

Kontakt

Oxelösunds kommun
Kommuncenter
613 81 Oxelösund 

Besöksadress 
Järntorget 7

Telefon 0155-380 00
kommun@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Kontakt för sidan: Kommuncenter