Besökare får ge sin bild av Oxelösund i ny utställning

Vilken är din favoritplats i Oxelösund? Och vilken är den sämsta? Hur vill du att din ort ska utvecklas? De frågorna och några till får besökare svara på i en insamlingsutställning på Koordinaten 8 april - 2 maj.

På lördag 8 april öppnar en insamlingsutställning i turistbyrån på Koordinaten. I utställningen får besökarna ge sin bild av Oxelösund och dela med sig av sina åsikter om platser, aktiviteter och evenemang. Det görs i tre enkla steg på tre olika stationer. En av dessa stationer handlar om att märka ut på en karta de platser i kommunen som besökaren gillar mest respektive minst. Svaren ska visa vad vi har i Oxelösund som är värt att bevara och utveckla.

Resultatet av utställningen ska användas till en kulturplan och en besöksnäringsstrategi för Oxelösunds kommun som arbetas fram just nu. På sikt ska det leda till en mer attraktiv och hållbar plats för människor att besöka och leva på.

De besökare som bidrar till utställningen får en gratis fika som tack för sin insats. Utställningen är öppen under Koordinatens öppettider perioden 8 april - 2 maj.

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter