Höstens kulturprogram

Äntligen drar höstens kulturprogram på Koordinaten igång. Hösten är fullspäckad med barnteater, konserter och konst. Allt från dockteater till M.A. Numminen. Vi vågar nog säga att det kommer att finnas något för alla åldrar och alla smaker.

 

Barnkultur
Barnkulturhösten drar igång med barnteater med Boulevardteatern och föreställningen ”Tappa bort” på söndag den 3 september. Lördagen den 30 september blir det insamling till Världens barn med clownen Ottilia och på scenen står lokala hiphop-bandet B’tep. Den 28 oktober blir det dockteater med Pygméteatern som ger föreställningen ”En häxas dagbok”, väldigt fritt efter sagan om Hans och Greta.

Konserter
Höstens konserter spänner inom många olika genrer och startar med M.A. Numminen 18 september, Irmelin 16 oktober, Violet Green 16 november och avslutas med julkonsert på Ljus och Värme med Anna Stadling, Staffan Hellstrand och Idde Schultz 7 december. Den 1 oktober anordnar vi en teaterresa för att se Bastubaletten i Eskilstuna.

Utställningar
I Koordinatens gallerier kommer många olika och spännande utställningar att avlösa varandra under hösten, säsongen inleddes 26 augusti med en utställning med Angelica Wiik i Galleri K och Emil Paschas i Galleri O.

Mer info på visitoxelosund.se
För mer information besök visitoxelosund.se. Biljetter till alla evenemang finns att köpa på Koordinaten, Culturum och på visitoxelosund.se


Väl mött på Koordinaten i höst!

Kontakt för sidan: Kommuncenter