Oxelösundare i alla åldrar bjuds in till sörmländskt dansprojekt

I mars startar ett dansprojekt i samarbete mellan kommunerna Oxelösund och Gnesta och koreografen Jenny Franke. Alla danssugna ungdomar och vuxna är välkomna att anmäla sig till projektet, som ska bidra till gemenskap, skapande, lustfyllt dansande och lokalt engagemang.

Koreograf Jenny Franke

Koreograf Jenny Franke

Scenkonst Sörmland bjuder in oxelösundare till ett så kallat community dance-projekt under våren. I ett sådant skapar deltagarna dans tillsammans med en professionell koreograf, med målet att senare visa dansen i någon form i sitt lokalsamhälle. Tanken är att ge möjlighet till gemenskap, skapande, lustfyllt dansande och lokalt engagemang. Projektet är ett samarbete mellan kommunerna Oxelösund och Gnesta och koreografen Jenny Franke.

De som vill medverka träffar koreografen och meddansarna under 10 tillfällen under våren, med start 20 mars. Det finns inget krav på förkunskaper eller att ”kunna dansa” – bara tid och lust!  Deltagarna ska vara minst 8 år (men barn som är 8-12 år ska ha med sig en aktivt deltagande vuxen!) och det finns ingen övre åldersgräns.

Läs mer på visitoxelosund.se

Kontakt för sidan: Kommuncenter