Välkommen till Koordinaten Ung

På fritidsgården är alla skolungdomar från klass 3 och upp till 17 år välkomna. Undantag görs vid vissa aktiviteter. OBS! ny åldersgräns och nya öppettider fr.o.m. 9 januari 2019. 

Hos oss kan ni spela spel, biljard, pingis, Xbox eller bara hänga med dina kompisar. Ni får såklart komma med egna förslag på vad ni vill göra.

I huset finns även café, studio, replokal, danssal, teater, mötesrum och en eventsal med scen. 

Koordinaten ung har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, föreläsningar, discon och mycket annat. Prata med nån av oss i personalen om du har förslag eller frågor. Vi kan även ge dig tips och handledning om du vill arrangera aktiviteter hos oss.

Är du intresserad av teater, film, foto, danssal, musik eller replokaler så finns det lokaler och personal som hjälper dig. Hör i så fall av dig till Dick Lundberg.

För allas trevnad är det inte tillåtet att använda fula ord eller slåss, inte ens på skoj.

Vi har alltid personal på plats som ni kan prata med eller bara umgås med. 

SOMMAR PÅ FRITIDSGÅRDEN
Under sommaren kommer det att hända en hel del på fritidsgården, vi kommer att lägga ut aktiviteterna löpande på vårt Instagramkonto, så följ oss gärna där! Du hittar oss på @koordinaten_ung. Du kan ladda ner hela sommarlovsprogrammet med alla andra aktiviteter som arrangeras i Oxelösund här. 

Alla våra arrangemang hittar ni på visitoxelosund.se

2 - 26 juli kommer fritidsgården ha sin verksamhet på Jogersö. Vi finns vid den blå containern på stora gräsmattan vid Jogersöbadet. Vi öppnar 13.00 varje vardag som det inte regnar. Regnar det så kommer vi att vara på Koordinaten. Håll er uppdaterade om vad som händer och när det händer via vår Instagram #koordinaten_ung. 

Eftermiddagsverksamhet

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i klass 3-5 mellan 15-18 varje vardag. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter då även du som går i åk 1-2 kan delta. 

Måndag-torsdag 15-17 har vi planerade aktiviteter. Aktiviteterna planeras i förväg och alla som vill får komma med förslag på vad vi ska hitta på.

 

 

Gruppverksamhet

På Koordinaten finns flera olika grupper för dig som vill göra mer än att bara umgås med andra på fritidsgården. Har du en egen idé om en grupp är du välkommen att ta kontakt med oss, så undersöker vi möjligheterna. Vi är alltid intresserade av dina idéer!

 

 

Kontakt

Koordinaten Ung
Kultur och fritid
613 81 Oxelösund

Besöksadress:
Koordinaten, Järntorget 7

Telefon: 0155-383 91

Ingela Wahlstam
Fritidsgårdsföreståndare
Telefon: 0155-383 72

Öppettider

Öppettider

Skolans år 3 - 5
Måndag - fredag 15 - 18

Skolans år 6 upp till 17 år
Måndag - torsdag 15 - 19
Fredag 15 - 18

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter